Wat kan er allemaal wel

In mijn huis mag ik vrijwel alles. Zij het in overleg met huisgenoten als je die hebt.

Vrienden, familie en kennissen kan ik appen, videobellen of zoomen. Ik mag het met hen over alles hebben waar zij ook positieve gevoelens uit putten. Ok, heel even kankeren hoort er wel bij natuurlijk.

Met zakelijke relaties kan ik bellen en zoomen. In onze lotsverbondenheid zijn we in de eerste plaats zakelijk uiteraard en dat leidt tot snelle resultaten. Reizen en poespas blijkt niet echt nodig. Die gezellige lunch zetten we op de horizon, gaan we echt niet vergeten.

Ik merk dat ik zomaar ineens tijd over heb en kan nu meer aandacht besteden aan mijn geliefden. Als ik alleen ben kan ik ontspannen veel meer mijn eigen ding doen.

Ik laat me niet gek maken door mopperaars. De hartstochtelijke ‘beter weters’ laat ik in hun vet smoren in afwachting van en hopend dat zij in hun zekerheidsportefeuille ook het begrip tolerantie ontdekken.

Eigenlijk mag ik en kan ik heel veel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *